3 ene 2020, 23:09

Нещо пропуснато 

  Poesía » Filosófica, Otra
382 0 0

Колкото повече в хоризонта се взирам,
повече в себе си виждам.
Колкото повече в себе си гледам,
повече хоризонта откривам.

 

И с него се сливам.

 

Така, прекалено вглъбена,
убягва от взора ръката,
чертаеща хоризонта. 
И мене.

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??