Не съм типичната жена!
В очите ти като във вода
при всеки поглед аз не се разтварям.
Говоря много, нерядко и греша.
Не те лаская, честичко те критикувам.
Но в бурите на нашия живот
дори пред тебе първа се изправям,
за да защитя това,
което най-обичам и ценя!
И въпреки, че е несксромно, ти повтарям:
Не съм типичната жена!
© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados
и като с нож отсече...