Следите скрих,
но ме намери.
Луна́! –
в петли́цата на нощ се но́си
като небесна
бутониера,
с мънисто от Венера златокоса.
Обувки колко?!
Честно! – скъ́са...
... Не искаш жартиери и въпроси.
В куража ти
се влюбих, в хъ́са!
Неведоми са пътищата боси.
© Todos los derechos reservados