28 nov 2009, 12:40

Невидима 

  Poesía
488 0 3

Невидима за теб,

като прашинка в голямата Вселена.

Ах, този мой късмет!

Ах, все тази любов несподелена!

 

Прозрачна съм за теб - 

като стъкло, изтъркано до блясък.

А с удар, тъй свиреп,

разби сърцето ми с трясък...

 

Като празен лист

 в попълнена тетрадка.

Непрочетен стенопис,

любовта неразгадана е загадка.

 

Невидима за теб,

като призрак се лутам в празната Вселена.

Ах, този мой късмет!

Ах, все тази любов несподелена!

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Удивителна си! Голям талант!!!
  • "Като празен лист
    в попълнена тетрадка."

    Това казва всичко!
    Даже повече!!!*
  • Браво!!!
    Обичай и пиши!!!
    И не се страхувай да споделяш любовта си!!!
    Поздарвления!!!
Propuestas
: ??:??