Невидима за теб,
като прашинка в голямата Вселена.
Ах, този мой късмет!
Ах, все тази любов несподелена!
Прозрачна съм за теб -
като стъкло, изтъркано до блясък.
А с удар, тъй свиреп,
разби сърцето ми с трясък...
Като празен лист
в попълнена тетрадка.
Непрочетен стенопис,
любовта неразгадана е загадка.
Невидима за теб,
като призрак се лутам в празната Вселена.
Ах, този мой късмет!
Ах, все тази любов несподелена!
© Или Дадарова Всички права запазени