13 jun 2010, 19:16

Невъзможност 

  Poesía » Filosófica
567 0 2

Въпросът вечен

непрестанно в мен кръжи -

коя съм аз

и, всъщност, кой си Ти -

загадка, неизвестност,

съвършенство, чудо?

И сякаш криеш се

зад непрогледно було.

Напрягам всички сетива

да мога поне за миг

аз да Те зърна,

но нямам думи, ни слова,

когато викаш ме -

да Ти отвърна.

Уви,

светът ми малък

е така несъвършен,

как бих могла

в един ден най-обикновен

да спра мига,

да скъсам булото,

да Те прегърна?

 

© Татяна Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??