21 feb 2012, 13:30

Незададени отговори 

  Poesía
426 0 1
Не си ли задаваш въпроса
защо той винаги е толкова хубав
в твоите стихове?
Защо винаги те обича?
Как така заради теб
преодолява препятствия
и е винаги победител?
Защо е толкова вълнуващ,
благороден и романтичен,
толкова изкусителен?

Мила моя, той е вътре в теб!
Ти непрекъснато
го пресъздаваш в мечтите си.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??