21.02.2012 г., 13:30 ч.

Незададени отговори 

  Поезия
428 0 1
Не си ли задаваш въпроса
защо той винаги е толкова хубав
в твоите стихове?
Защо винаги те обича?
Как така заради теб
преодолява препятствия
и е винаги победител?
Защо е толкова вълнуващ,
благороден и романтичен,
толкова изкусителен?

Мила моя, той е вътре в теб!
Ти непрекъснато
го пресъздаваш в мечтите си.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??