21 jul 2013, 22:14  

Никога не порасна 

  Poesía
373 0 0

              Никога не порасна

 

Хапливи думи -

"прочетена книга",

"скучен роман"...

Така сърцето изстина

след мълчаливото 

сбогом едвам.

Беше някак си грубо

с високия тон -

не хвърлихме шпаги -

напротив, играхме 

без правила.

Е, раздялата е съдба,

която може да връхлети

всеки с опустяла душа.

Времето заедно... бяло петно,

но между нас

остана някой да стене...

На теб ти е все едно.

Ще те накаже времето!

Ако в семейството 

ти беше тясно,

сега разбирам едва,

защо никога не порасна

и остана на същото си ниво.

 

         Надежда  Ангелова

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??