15 sept 2022, 7:57

Нима́ си 

  Poesía » De amor
249 0 0

Нима си само... снимчица безжизнена,

в албум,  неотварян от година,

в стаята - самотна - непочистена,

бутнат във просъница зад скрина.

 

Нима си само... страничка прелистена,

на книга - стара - в пламъци обвита?!

Запазил в длан... корицата единствена -

на сън - по спомени - ще те Прочитам.

 

 

 

 

© Васил Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??