18 mar 2008, 21:02

Но все пак ще опитам 

  Poesía » De amor
603 0 1

Не ме целувай!

Устните ми са солени! Целувах се с морето за последно.

 Не ме прегръщай!

Цялата горя! Прегръщах се със слънцето червено.

Не ме докосвай!

Сега ще полетя с чайките в лятото им синьо.

Ще кацна някъде на морски бряг. Ще съм сама,

но там е толкова красиво. Дали ще се завърна

някога от там - това дори не се запитах.

Аз тръгвам!

Може да е блян, но все пак ще опитам.

© Дарина Дякова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??