Не ме целувай!
Устните ми са солени! Целувах се с морето за последно.
Не ме прегръщай!
Цялата горя! Прегръщах се със слънцето червено.
Не ме докосвай!
Сега ще полетя с чайките в лятото им синьо.
Ще кацна някъде на морски бряг. Ще съм сама,
но там е толкова красиво. Дали ще се завърна
някога от там - това дори не се запитах.
Аз тръгвам!
Може да е блян, но все пак ще опитам.
© Дарина Дякова Всички права запазени
с обич, Дарина.