По нотите разбрах че си красива!
На пръстите по нежни петолиния.
Ти топло галиш ласката сънлива,
а аз съм ключът сол и ватерлиния.
Зачената от залез магнетичен
короната на слънцето мечтаеш.
Излян от тишината звук магичен
рисува свят! За който ти не знаеш.
В писмо. По него нотите се пишат
върху лъчи в смокинови дървета
и пеперудите с очите дишат.
Заспивай, нощ... сънят ми още крета.
© Todos los derechos reservados