15 feb 2020, 11:08

Нощта 

  Poesía
576 0 0

Нощта разлайва кучетата и пияните.
Нощта отваря на сърцето раните.
Понякога е кратка, друг път – вечна.
Нощта е смърт, но скоротечна.

© Cucurbita Maxima Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??