15.02.2020 г., 11:08 ч.

Нощта 

  Поезия
609 0 0

Нощта разлайва кучетата и пияните.
Нощта отваря на сърцето раните.
Понякога е кратка, друг път – вечна.
Нощта е смърт, но скоротечна.

© Cucurbita Maxima Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??