Емоции, и чувства, и сълзи...
и друго все не мога да предложа.
О не! За мислене – не ме мързи,
но си отглеждам чисто Нова кожа!
А първата разпъвам на тупа́н
и бухам, бухам... рой снежинки падат
под форма на сърца... за: Питър Пан,
от: Вятърка, която не порасна.
Годината е Нова – Нов късмет!
Лъжичката – на нея ще заложа:
На гладно, сутрин (може и без мед).
Расте ми, гледам, по-дебела кожа!
© Todos los derechos reservados