1 ene 2012, 15:07

Нова година 

  Poesía » Para niños
1210 0 18

 Ч Н Г на всички!!!

Зимата навред настъпи.

Сняг натрупа. Как искри!

Ала дрянът щом напъпи,

хич не чувствам студ дори!

 

Ще изприпкам в миг навънка.

Знам къде расте в леса.

Ще отчупя клонка тънка,

вкъщи ще я отнеса.

 

Баница с късмети мама

време е да опече

и късмет с любов голяма

всекиму да обрече.

 

Здраве, щастие, паричка...

Щом я завъртим отпред,

ще получа ей сегичка

своето парче късмет!

 

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??