9 oct 2008, 9:43

Някъде ме има... 

  Poesía
1215 0 6

НЯКЪДЕ МЕ ИМА...

 

Може би съм клонче от маслина

или съм прашинка в звезден прах.

Някъде съм Аз. Дори и в зима

пазя късче топъл детски смях.

 

Има ме... Ще се дочакам, там, на кея,

при морето, оживявало в мечтите,

пъстрената стомна ще налея,

в живата вода да скътам дните си...

 

 

© Мария Ризова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??