Някъде между преди и сега,
между вчера и днес,
между зимата и есента,
между лудост и стрес,
се лутаме.
Гълтаме
хапчета, гордост, достойнство,
плюем в лицето си,
страдаме от всеки вид възможен разстройство,
и търсим отчаяно... себе си...
14.12.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados