20.12.2020 г., 9:32 ч.

Някъде между преди и сега 

  Поезия » Философска
259 2 8

Някъде между преди и сега, 

между вчера и днес, 

между зимата и есента, 

между лудост и стрес, 

се лутаме. 

 

Гълтаме

хапчета, гордост, достойнство, 

плюем в лицето си, 

страдаме от всеки вид възможен разстройство, 

и търсим отчаяно... себе си... 

 

14.12.2019.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??