да призная колко ме беляза
усмивката ти преди хиляди лета,
болежката от лявата страна
няма да призная.
Сега съм есенна жена,
ръцете ми са пълни с деца, листа и птици.
Няма да призная
без тебе колко празни са ръцете ми.
© Мая Тинчева Todos los derechos reservados