Отказвам се аз вече да обичам!
Нима ще има смисъл, я кажете?
Сърцето си научих да не страда.
Да бъде силно да прощава.
Да вижда светлина в тъмата,
да мрази и обича страшно.
Ще стана аз по-силна
вий помнете.
Не ще съм същата до време.
Сърцето ми не ще обича вече.
Ще бъде тъжно, разярено.
Ще бъде празно и безсилно.
Сърцето ми мълчи и знае,
за него обич никога няма да има,
то винаги от любов е лишено,
мълчи и чака да дойде героя.
Да да дойде героя и чудо да има.
За сърцето любовта да пристигне.
Ще бъде то щастливо и силно.
Ще съм спокойна и аз, най-накрая!
© Петя Todos los derechos reservados