Дали след време за нас ще се говори
или заедно с нас всичко ще си отиде.
Като един миг е любовта!
Нищо не е вечно.
И от устните сладки, отровата пия.
И прониква в душата песента ти
омайна, красива.
На този блян се оставям,
ела ме вземи, любов.
Нека дните броени с теб изживея.
Нека усетя ръката бяла и нежна
по лицето ми.
Защото няма нищо вечно!
© Мария Мария Todos los derechos reservados