16.08.2016 г., 16:35 ч.

Няма нищо вечно 

  Поезия » Любовна
862 1 2

Дали след време за  нас ще се говори

или заедно с нас всичко ще си отиде.

Като един миг е любовта!

Нищо не е вечно.

И от устните сладки, отровата пия.

И прониква в душата песента ти

омайна, красива.

На този блян се оставям,

ела ме вземи, любов. 

Нека дните броени с теб изживея.

Нека усетя ръката бяла и нежна 

по лицето ми.

Защото няма нищо вечно!

 

© Мария Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??