29 jul 2017, 0:49

Няма те 

  Poesía » De amor
372 0 2

Седя отново сам на скалите 
И гледам плувнал в пот 
Поглеждат нагоре очите 
И виждат теб в небесния свод 

 

Но защо се потя, а покрай мен студено е 
Защо в мъгла се облива лицето ми 
Дали имам отговор или направо видение 
Че искам теб във сърцето си

 

Защото то е някак празно 
Самотно бих казал дори 
И седи и то на скалите нещастно 
Защо ли ? 
Защото те няма до мене нали 
 
Няма те и е тъжно морето 
Няма те и луната се скри 
Няма те и няма нищо което 
Само с поглед да стопли ръцете ми.

© Атанас Дизов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??