27 nov 2012, 11:31

Оазис 

  Poesía » De amor
384 0 0


                         О А З И С
  

Кога ще изпълзиш от своята бърлога?
И звънкия ти смях да чуя пак по телефона?

Отново нощите да преобърнем в дни.
От викове любовни просторът да кънти.

Оазис исках аз да съм единствено за тебе.
Мираж в пустинята остана ти за мене.


                                                         25.11.2012 г.

© Вили Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??