14 sept 2009, 14:08

Обич 

  Poesía » Versos blancos
676 0 11

            

                                                                на В.

             Той разплете косите й, русите,

             и бавно ги погали.

             После ги целуна и вдъхна аромата – нейния.

             Тя вдигна ръка и докосна

             ъгълчето на устата – там,

             където бръчката вече проличава.

             Нежно обходи брадичката – с трапчинка –

             и се спря на шията,

             където сърцето препускаше към нея.

             Целуна го и усети,

                                                     че цялото е нейно.

© Веселка Пенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??