на В.
Той разплете косите й, русите,
и бавно ги погали.
После ги целуна и вдъхна аромата – нейния.
Тя вдигна ръка и докосна
ъгълчето на устата – там,
където бръчката вече проличава.
Нежно обходи брадичката – с трапчинка –
и се спря на шията,
където сърцето препускаше към нея.
Целуна го и усети,
че цялото е нейно.
© Веселка Пенова Всички права запазени