Обичам да усещам твойта близост
И в нея да попивам чудния ти аромат
Да чувам как до мене учестено дишаш
А устните ти по име страстно ме зоват
Обичам да усещам твоите нежни длани
Как с любов докосват моето лице
И карат ме за всичко друго да забравя
Отпуснат в обичащите ме ръце
Обичам да усещам твоя пъстър поглед
Загледан със любов дълбоко в мен
Виждащ и познаващ всяка моя слабост
И въпреки това оставащ вгледан в мен
Обичам нежния ти и вълшебен глас
Да слушам как в реалност любовта зове
А също звънкия ти и непресторен смях
Извиращ от живеещото в теб дете
Обичам всяка част от теб, Аморе мое
Обичам те безкрайно такава, каквато си
И без значение от обстоятелства и време
Сърцето ми на тебе вечно ще принадлежи
© Христо Банов Todos los derechos reservados