20 sept 2009, 22:26

Обичам ли те 

  Poesía » De amor
1076 0 5

Обичам ли те още,

или просто спомена за теб обичам?

Защо превъртайки живота си назад,

сълзи от болка и тъга напират?

 

Очаквах с теб да остареем,

но друго готвили са ни звездите.

Съдбите ни, уж сплетени вовеки,

сега разкъсани са и вървят самички.

 

Обичах те и още те обичам!

Но любовта си ще насоча към живота.

В мечтите си отново ще се вричам

с надеждата да подменя героя.

 

 

© Катя Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??