Обичам ли те още,
или просто спомена за теб обичам?
Защо превъртайки живота си назад,
сълзи от болка и тъга напират?
Очаквах с теб да остареем,
но друго готвили са ни звездите.
Съдбите ни, уж сплетени вовеки,
сега разкъсани са и вървят самички.
Обичах те и още те обичам!
Но любовта си ще насоча към живота.
В мечтите си отново ще се вричам
с надеждата да подменя героя.
© Катя Александрова Всички права запазени