31 may 2007, 20:56

Обичам те... 

  Poesía
866 0 1
Обичам те, дори когато ме раняваш.
Обичам те, дори когато аз греша.
Обичам те, макар че осъзнавам -
не ще ни бъде вечна любовта

Дори да знам, че утре си отиваш,
дори да знам, че тръгваш още днес,
последен път аз искам да те видя,

последен път любов да ми дадеш.

Дори светът да свърши в момента,
когато ти заминеш надалеч.
Аз пак не ще те спра, моя надежда...
Животът в свойте ласки те зове...

А пътищата тъжно се разделят
и трудно е сама да продължа.
Аз нося още сили и надежда.
Аз нося те в моята душа!

© Теодора Стефчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Страхотно е! Може би си чувала това : "Никой от никого не си отива, щом е оставил нещо от себе си."
Propuestas
: ??:??