31.05.2007 г., 20:56 ч.

Обичам те... 

  Поезия
867 0 1
Обичам те, дори когато ме раняваш.
Обичам те, дори когато аз греша.
Обичам те, макар че осъзнавам -
не ще ни бъде вечна любовта

Дори да знам, че утре си отиваш,
дори да знам, че тръгваш още днес,
последен път аз искам да те видя,

последен път любов да ми дадеш.

Дори светът да свърши в момента,
когато ти заминеш надалеч.
Аз пак не ще те спра, моя надежда...
Животът в свойте ласки те зове...

А пътищата тъжно се разделят
и трудно е сама да продължа.
Аз нося още сили и надежда.
Аз нося те в моята душа!

© Теодора Стефчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е! Може би си чувала това : "Никой от никого не си отива, щом е оставил нещо от себе си."
Предложения
: ??:??