10 ene 2012, 22:44

Обичам те 

  Poesía » De amor
601 0 0

Събуди ме с целувки страстни,
обгърни ме с нежност и любов,
разкажи ми за нашия живот.

Животът ни представен е като приказка сега,
с фантастичния край мечта и пак ний, хванати
за ръце, прошепваме си с топъл и нежен глас:
Обичам те!

© Василена Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??