10.01.2012 г., 22:44 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
603 0 0

Събуди ме с целувки страстни,
обгърни ме с нежност и любов,
разкажи ми за нашия живот.

Животът ни представен е като приказка сега,
с фантастичния край мечта и пак ний, хванати
за ръце, прошепваме си с топъл и нежен глас:
Обичам те!

© Василена Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??