11 jun 2009, 21:38

Обичам те (сигурна съм) 

  Poesía » De amor
1111 0 1

 

Едно отдавна искам да ти кажа,

едно, което като трън в мен стои

и то е - много те ОБИЧАМ,

но не ме разбирай грешно ти.

 

 

Не си мисли, че не разбирам,

а знай, че сигурна съм в това

и с тежка орис аз живея,

да те обичам, но да няма смисъл от това.

 

 

Искрено на теб аз пожелавам

да не стигнеш никога до там -

да обичаш някой много силно

и да знаеш, че той е с някого, някъде там.

 

 

© Диана Станева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??