Едно отдавна искам да ти кажа,
едно, което като трън в мен стои
и то е - много те ОБИЧАМ,
но не ме разбирай грешно ти.
Не си мисли, че не разбирам,
а знай, че сигурна съм в това
и с тежка орис аз живея,
да те обичам, но да няма смисъл от това.
Искрено на теб аз пожелавам
да не стигнеш никога до там -
да обичаш някой много силно
и да знаеш, че той е с някого, някъде там.
© Диана Станева Всички права запазени