Вятър лист дървесен обрули
и той падна на земята
и нейде се потули -
тамо, де вехнат цветята.
Че с всеки от нас тъй става -
никой вечно жив не остава -
това е тъжната истина за човека
и тъй, уви, ще е навеки.
© Георги Todos los derechos reservados