6.06.2016 г., 17:46 ч.

Обрулен лист 

  Поезия » Философска
375 0 0

Вятър лист дървесен обрули

и той падна на земята

и нейде се потули -

тамо, де вехнат цветята.

 

Че с всеки от нас тъй става -

никой вечно жив не остава -

това е тъжната истина за човека

и тъй, уви, ще е навеки.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??