Теб те изпрати Съдбата,
обсеби ме с нежна любов,
не ходя дори по земята,
излитнах... за Нея готов.
Връхлиташ ме бурно и страстно,
а всъщност те няма до мен,
че искам те толкоз безкрайно,
е стар, но прекрасен рефрен.
Вярвам във теб, ти вярвай във мене,
аз тази Любов не ще я предам,
дори след години... след време
Рая за Нея ще пазя... аз знам!
© Христо Петров Todos los derechos reservados