6.09.2013 г., 23:47 ч.

Обсебване 

  Поезия » Любовна
713 0 1

Теб те изпрати Съдбата,

обсеби ме с нежна любов,

не ходя дори по земята,

излитнах... за Нея готов.

 

Връхлиташ ме бурно и страстно,

а всъщност те няма до мен,

че искам те толкоз безкрайно,

е стар, но прекрасен рефрен.

 

Вярвам във теб, ти вярвай във мене,

аз тази Любов не ще я предам,

дори след години... след време

Рая за Нея ще пазя... аз знам!

© Христо Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??