25 abr 2007, 21:21

Обяснение в любов 

  Poesía
11796 0 1
 

Мислиш ли, че си чужд на сърцето

И че не мисли то за теб?

Напротив - дало ти всичко, което

Дори Ти самият не можеш да дадеш на себе си.

Да не би да  мислиш, че душата не мечтае

Редом до твоята да застане

И че в ада не би влязла

Ако твоята е там?

Очите само за тебе гледат,

Мириса на цветя помирисвам благодарение на теб.

Сърцето тупти, защото знае,

Че другаде, друго сърце за него тупти.

Как да ти го обясня по-добре

Как слънцето зад облаци да открия,

За да ти го покажа,

за да ти докажа,

Че  милиони хора не привличат вниманието ми,

Щом твоето аз не съм привлякла

И че милиони хора не могат да ме разсмеят,

Когато ти си ме разплакал!

Ако не ти е достатъчно

Не знам друго какво да кажа

Сърце, душа и мисли съм ти дала,

Думи не пестя, за да ти докажа,

Че любовта за мене не е само дума,

А цвете, което подарих ти,

Цвете от душа и сърце,

За да не увехне то, в нечии други ръце!

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??