Мислиш ли, че си чужд на сърцето
И че не мисли то за теб?
Напротив - дало ти всичко, което
Дори Ти самият не можеш да дадеш на себе си.
Да не би да мислиш, че душата не мечтае
Редом до твоята да застане
И че в ада не би влязла
Ако твоята е там?
Очите само за тебе гледат,
Мириса на цветя помирисвам благодарение на теб.
Сърцето тупти, защото знае,
Че другаде, друго сърце за него тупти.
Как да ти го обясня по-добре
Как слънцето зад облаци да открия,
За да ти го покажа,
за да ти докажа,
Че милиони хора не привличат вниманието ми,
Щом твоето аз не съм привлякла
И че милиони хора не могат да ме разсмеят,
Когато ти си ме разплакал!
Ако не ти е достатъчно
Не знам друго какво да кажа
Сърце, душа и мисли съм ти дала,
Думи не пестя, за да ти докажа,
Че любовта за мене не е само дума,
А цвете, което подарих ти,
Цвете от душа и сърце,
За да не увехне то, в нечии други ръце!
© Петя Всички права запазени