29 abr 2009, 20:59

Огънят 

  Poesía » De amor
487 0 4

                 На Тебе

 

1.
В най-свидното местенце
във сърцето ти съм!
... Разлиствам златен лист.

2.
Наливаме цвета
на пожара.
Някога дали
ще изгорим?!?...

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??