16 ago 2015, 22:17

Окован 

  Poesía » Otra
485 0 0

Прав съм на хомота, мръсен, прашен

за цивилизацията страшен.

Айдук ужасен, кръвожаден

гол и бос, но не и гладен.

Стомах празен, поглед пълен

Отвъд края аз се върнах

С обич, аз живота си прегърнах

Окъсан скитам по света,

щастлив живея, пленникът на любовта

© Веселин А Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??