Прав съм на хомота, мръсен, прашен
за цивилизацията страшен.
Айдук ужасен, кръвожаден
гол и бос, но не и гладен.
Стомах празен, поглед пълен
Отвъд края аз се върнах
С обич, аз живота си прегърнах
Окъсан скитам по света,
щастлив живея, пленникът на любовта
© Веселин А Всички права запазени