Омръзна ми да пазя тишината!
Омръзна ми да бъда неразбран...
Омръзна ми да пазя аз крилата -
крилата на порива желан...
Омръзна ми от болки и прищевки,
омръзна ми от хули и лъжи...
Омръзна ми да съм със всички,
омръзна ми от техните лъжи.
Омръзна ми, омръзна от сълзи.
Самотен съм, самотен, да, сред всички -
самотен съм, обиден и боли...
Боли ме и сърцето плаче,
че сам съм аз... Загубил вече
свойте мечти.
Омръзна ми!?
© Ангел Todos los derechos reservados