2 jun 2024, 8:56

Онлайн 

  Poesía
129 1 2

Като тъпа овца си стоя..

И по цяла вечер не спя.

Ред сополи, ред сълзи. 

Няма кой, един шамар на

мен говедото да извърти. 

Под хипноза ли изпадам, 

де да знам!

В зелената точка гледам

и не отмествам поглед от там. 

Да му пиша ли се чудя.. 

Да не стане пак беля..

И на бързичко отново

да ме запрати в графата -

блокирана овца. 

Боже, де смили се.. 

Помогни ми! 

Ще изперкам на тия

младички години. 

Колко още да го бъде 

моето сърце?

Още ли да чакам.. 

Давай ми го това момче!

Ако няма да е мое.. 

стига ме измъчва! 

Пиши ми края, и да се мре! 

 

 

 

 

© Миглена Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??