Заспивам.
Прехвърчам из странни светлини,
пълен световъртеж.
И виждам мечтите си.
На място съм,
където няма закони,
всичко е позволено.
Строеж аз правя в моя,
моя собствен свят.
Там дъги оплитат се в едно.
Танцувам заедно с теб
в омагьосан ритъм... завинаги
Завинаги,но докато не се събудя.
Сега съм в леко-бледникав свят.
Има нещо, което винаги ще е,
но има нови случки всеки ден.
Затова реалност и сън
преплитат се в едно.
И така аз плувам в измерение
не едно.
© Todos los derechos reservados