12.01.2017 г., 10:49 ч.

Оплитат се 

  Поезия » Свободен стих
580 0 0

Заспивам.
Прехвърчам из странни светлини,
пълен световъртеж.
И виждам мечтите си.

 

На място съм,
където няма закони,
всичко е позволено.
Строеж аз правя в моя,
моя собствен свят.
Там дъги оплитат се в едно.
Танцувам заедно с теб
в омагьосан ритъм... завинаги

 

Завинаги,но докато не се събудя.
Сега съм в леко-бледникав свят.
Има нещо, което винаги ще е,
но има нови случки всеки ден.

 

Затова реалност и сън
преплитат се в едно.
И така аз плувам в измерение
не едно.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??